Hírek

Együtt a DVTK női labdarúgó csapata és a METEXCOM Kft. Szponzorációs megállapodást kötött egymással a DVTK női labdarúgó együttese és a METEXCOM Kft.
Tanúsítványok ISO9001:2015 - MSZ EN ISO 3834-2 - EN 1090-3
Megérkezet a Bodor F3015T lézervágógépünk Eljött a régóta várt nap amikor is megérkezett Kínából a Bodor F3015T lézervágógépünk.
How Its Made Távcsőgyártás a Metexcom Kft-nél
GINOP-8.3.5-18 Mikro- kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram.
Mesterleveles hegesztők Bővült a csapatunk...
Harsánylejtő lakópark Az A-HÍD Zrt. alvállalkozójaként felkérést kaptunk alumínium rácselemek gyártására, festésére, beépítésére.
Varrattisztítás Minőségi munka a saválló lemezek területén.
Tevékenység bővítés. 100 éves épület tetőfelújítása
Gépparkunk újabb awi hegesztőgéppel bővült! IWELD TIG 320 AC/DC MULTIWAVE RC hegesztőgépet szereztünk be.
Hegesztőgépek A megnövekedett vevői igények miatt újabb 2 db hegesztőgépet szereztünk be.
Egyedi alumínium kerítés Nagy kereslet mutatkozik egyedi alumínium kerítés gyártására. Cégünk elkészítette első egyedi alumínium kerítését....
Alumínium tároló kocsi a LEAN szellemében Nagy igény mutatkozik gurulós kocsik termelésbe való bekapcsolásába a termelékenység növelése érdekében. Rengeteg gurulós kocsi van a piacon festett acél megoldással. Amiért a mi termékünk más: - 100%-ban alumíniumból készül - nem kell festeni! - terhelhetősége megegyezik az acél kocsik terhelhetőségével - sokkal kisebb egy kocsi súlya mint hasonló acél társaié. Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek a termelékenység növelésében, a LEAN módszerekben. Ezért bármilyen megvalósíthatóságban szívesen állnak a leendő ügyfelek rendelkezésére. Közös termék fejlesztésében, gyártásában.
Metexcom Kft. - Alumínium hegesztés © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés